Wat we doen

Wat we doen2019-01-11T21:23:58+00:00

Reclame

Samen zijn wij de uitdaging aangegaan om reclame te maken voor jou. In de polder begonnen met een klein zaadje en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf welke al verschillende reclame-uitingen bedacht heeft. Gegroeid tot grafisch vormgeversvan onder meer logo’s & huisstijlen, posters, advertenties, magazines, familiedrukwerk, flyers, folders, bedrijfskalenders, relatiegeschenken en boeken.

Wij adviseren jou graag in het drukwerk, de juiste papiersoorten, afwerkingsmogelijkheden, oplages en wellicht nieuwe uitingen. Wij denken graag met jou mee en willen jou graag uniek laten zijn. 

Websites & Webshops

Een goedwerkende website is belangrijk om de juiste uitstraling van jouw bedrijf naar buiten te laten treden. Datzelfde geldt ook voor een webshop of social media. Internet is een makkelijk medium om op een snelle manier een groot bereik te hebben van (potentiële) klanten. Het behoort tot jouw huisstijl.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat de website zich aanpast aan het scherm waarop het te zien is. Onze sites zijn altijd responsive. Doordat er nauw wordt samengewerkt met een webdeveloper kunnen de nieuwste trucjes uitgevoerd en geprobeerd worden.

Waar wij mee werken is het CMS WordPress. Het is ’s werelds meest gekozen CMS en eenvoudig in gebruik. Of je nou een onepage website wilt of een website met meerdere pagina’s en verschillende snufjes, het betreft altijd maatwerk.

Kan je onze creativiteit gebruiken?

Wij nemen graag de tijd voor jou!

Contact

Signing

Wil je ook buiten de deur opvallen? Wij kunnen jou daar mee helpen door het bedrijf te voorzien van een reclamebord of een spandoek. Door de juiste autobelettering te gebruiken, val je ook goed op bij plaatsen waar jij juist gezien mag worden.

Ook kleine uitingen kunnen helpen om op te vallen, denk bijvoorbeeld aan stickers, welke te zien zijn op presentjes. 
Ga jij jezelf presenteren op een evenement, dan kunnen banners of bedrukte relatiegeschenken een uitkomst zijn. Een goede presentatie is het halve werk.