Ontmoet ons team

Ben Scherjon

De aangeboren liefde voor beeld en typografie van vormgever Ben Scherjon van Onze Creativitijd kreeg pas echt handen en voeten na een grafische opleiding. Jarenlang werkte hij als automonteur in een garage. Maar als grafisch vormgever, maakte hij van zijn hobby zijn werk.

Ben is als vormgever to the point, nuchter en zet zijn klant altijd op de voorgrond. Vragen? Opmerkingen? Een appje is zo gestuurd en net zo snel beantwoord. Want de vormgever houdt van informeel contact. Op die manier heeft hij de persoon achter de opdracht altijd scherp in beeld. Dat helpt hem zijn creaties naadloos aan te laten sluiten op de wensen van zijn klant.

Marian Stobbe

Wat ook helpt, is zijn rechterhand Marian Stobbe. Niet alleen vanwege haar fantastische koffie (echt waar!), maar ook vanwege haar kritisch luisterend oor en scherpe vragen tijdens klantgesprekken. De magie van Onze Creativitijd zit hem dan ook echt in de combinatie van Ben en Marian.

Inspiratie is overal te vinden voor de grafisch vormgever. In de opdracht bijvoorbeeld of juist de opdrachtgever. Maar ook in zijn eigen gedrevenheid om mooie creaties vorm te geven. Associƫren, vernieuwend en origineel zijn, trendbewust en geen deadline missen; op Onze Creativitijd kun je altijd bouwen.

Guilty pleasure

“Het liefst maak ik drukwerk. Met drukwerk heb je namelijk echt iets in handen en daarmee kun je je nog echt onderscheiden. Het is tastbaar. Je kunt niet alleen zien wat je hebt gemaakt, je kunt het ook aanraken en ruiken. En precies daar ligt mijn hart.”

Ben Scherjon

Wij leren je graag kennen tijdens een heerlijk kopje koffie.
Het liefst gewoon bij ons aan de keukentafel.